Ziezo. Het is zover. Laat het onweer maar komen, laat de regen plenzen en de bomen verwaaien. Ga lekker zitten, klaar voor de volgende muisklik. U gaat over enkele minuten de wereldpremière beleven van de trailer voor mijn nieuwe boek. Ja. We zijn er stil van. Astrid, Paul, en ik. Wat hebben we hard gewerkt. Nou ja, vooral Paul dan. Dat is de fotograaf die meestal de foto’s bij mijn website maakt. En deze keer zei hij: er moet een filmpje bij. Bij wat? Paul? Bij je nieuwe boek. En dat gaan we verspreiden via YouTube.
Wat? Astrid en ik werden nerveus. Zo aantrekkelijk zijn we immers heus niet. Kom op, wij weten wel beter, kennen het klappen van de zweep, wij baarden kinderen en twijfels, wij leefden in zorgen en gepieker – lang voordat wij het fenomeen YouTube ontdekten.
Maar Paul had een punt. Dus wij tutten ons op, en wij togen naar de studio van Paul. En wij zijn helemaal stil. Want nu is er een trailer. Een teaser. Een filmpje. Hopelijk maakt het u razend nieuwsgierig. Zodat u zin krijgt. Zin in lezen, in bladeren, in kijken en verbazen. In dat boek, dat eraan komt. In oktober. Maar het filmpje is er nu al. Wij hopen dat u het verspreidt. Doorstuurt. Aanmoedigt. Aanbeveelt. Alstublieft, doe het voor ons. Vanaf nu. En vanaf hier.

boektrailer Memo’s aan een niet-bestaand lief

Berichtnavigatie


6 gedachten over “boektrailer Memo’s aan een niet-bestaand lief

  1. Groot nieuws! Het is zelfs al opgepikt door spoenk.nl: /www.spoenk.nl/blog/marinet-haitsma-memos-aan-een-niet-bestaand-lief

    Mooie kaft ook. Heel anders dan het eerste boek. 😉

  2. “En ik begin glimlachend voor te lezen. En ik weet weer waarom ik festivals mijd.(…) En waarom ik nooit ’s nachts door het stadscentrum ga”.

    Laat ik dat nou óók hebben!
    Jaap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *