Wil je meer weten over familieopstellingen? Of wil je je verdiepen in de theorie achter Systemisch Werk?

Op zaterdag 6 oktober ben je van harte welkom op de open dag van Sasinerga – John Sas. Daarbij gaat het vooral over Systemisch Werk. Het nieuwe adres is: De Buurvrouw – Larikslaan 200 – 3053 LG Rotterdam. Parkeren in de buurt is gratis, tram 25 stopt voor de deur.

John Sas en ik houden deze open dag als introductie naar onze nieuwe locatie, onze manier van trainen, en als opstapje naar de plannen die we hebben voor het komende seizoen. We werken deze dag in twee tijdsblokken: van 10.00 tot 12.30 uur en van 13.30 – 16.00 uur. Naast de informatie en ‘ervaringsmomenten’ zorgen wij voor de koffie, thee en fris. Mocht je tussen 12.30 en 13.30 uur mee willen lunchen, dan kan dat voor eigen rekening. Dat zal, afhankelijk van wat je gebruikt, ongeveer 10 euro kosten.

Graag tot 6 oktober, en wil je, indien mogelijk, laten weten of je aan het ochtendprogramma of het middagprogramma wil deelnemen. Beide dagdelen kan natuurlijk ook, dan kan je zaken opnieuw ervaren.

Trainingen vanuit een thema
Verder hebben we twee nieuwe trainingen gepland. Deze zijn op zaterdag 27 oktober en zaterdag 1 november. We hebben gekozen om voor elke training te werken met een thema. Voor 27 oktober is dit: ‘Ik en mijn plek in de wereld.’ Het thema voor 1 november is: ‘Zorg voor mijzelf als basis voor de zorg voor anderen.’

Inloopavonden: op woensdag
Helemaal nieuw zijn de woensdagavonden. Ieder tweede woensdag van de maand hebben we een inloopavond van 19.30 – 22.00 uur. Daar hoef je jezelf niet specifiek voor aan te melden, maar wanneer je een vraag wil inbrengen is het handig om daar vooraf contact met mij over op te nemen.

Vanaf 2019: basisopleiding Systemisch Werk
En … misschien ben jij iemand die graag meer met Systemisch Werk zou willen doen. Dan hebben we goed nieuws. In het vroege voorjaar van 2019 starten we met onze eerste basisopleiding Systemisch Werk. Daar vertel ik 6 oktober meer over. De komende maanden zullen we daar ook meer over berichten.

Kortom: we hopen je in ieder geval zaterdag 6 oktober te mogen verwelkomen. Je kunt je nu ook al aanmelden voor één van de trainingen dit najaar. Voor aanmeldingen en meer informatie stuur je gewoon een mailtje naar john [at] sasinerga.nl

We zien je graag!
John & Marinet

Locatie voor Systemisch Werk: De Buurvrouw – Larikslaan 200 (hoek Kastanjesingel) – 3053 LG Rotterdam. Parkeren in de buurt is gratis, tram 25 stopt voor de deur.

Open dag Systemisch Werk 6 oktober en start nieuwe trainingen

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *