Hieperdepiep… vandaag ben ik echt 50 geworden. Een leeftijd waarop je terugdenkt aan de dag dat je ouders 50 werden… en hoe piepjong voel ik me… Ik ben inmiddels begonnen aan mijn vierde leven. Al een aantal keren als de vogel Phoenix uit de as herrezen, en ik voel me alsof ik alle geluk van de wereld heb…
Daarom vraag ik jullie geen aandacht voor mij, maar voor de Familie Bofkont, van Dafne Westerhof. Een dierenheldin die ik sinds een paar jaar steun en volg. Als je de kans krijgt, volg dan eens een workshop. En hervind daar een stukje onschuld: weiland, mest, warme chocomel, en heel veel boerderijdieren die volledig zichzelf kunnen zijn en niets hoeven, voor niemand.92d7b17d-20a8-41f3-b246-1ee4e0ed4dd8
Maar vorige week is er een ramp gebeurd: de boerderij is in de as gelegd. Wereldnieuws temidden van al het idiote Trump-nieuws. Hier gaat het om; varkens en katten en koeien die het godzijdank overleefd hebben, maar nu verwonderd naar de rokende puinhopen staan te kijken. Wat nu.
Klik op de foto hiernaast of bezoek Dafne’s website en doneer een gift voor de doorstart van deze familie. Je kunt al voor 5,- euro per maand vriend worden en de verzorging van de dieren ondersteunen. Zie het als een verjaarskadootje voor ondergetekende. Want echt… ik kom zelf uit de as, en weet hoe dat voelt… Zonder elkaars steun redden we het niet. Want we benne op de wereld voor mekaar en mekaar en mekaar en mekaar………..

Heel fijne dag en denk erom: Help de familie Bofkont uit de brand!

Varkens gaan voor

Berichtnavigatie


10 gedachten over “Varkens gaan voor

      1. Zo ken die wel weer thanks joe hier stank sjoe der,het Trumpisme trompettert ,Alles goed met je? Hou niet van structurele lasten ,als jij jouw giroblaauw past bij jou bankgiropoepjens nr, etc. mij laat toe bekomen keumt het goe,Kus we zullen zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *