Ik tank nog steeds bij de pomp waar ik vorig jaar een baantje had. Het is de ultieme plek om roddels uit de wijk te horen, om harde levenslessen te krijgen en om te leren te allen tijde het hoofd koel te houden. Vanmorgen hoorde ik dat de jongen die afgelopen winter mijn benzinepomp overviel, na maanden, eindelijk is opgepakt en vastzit. De recherche wist wie de dader was maar moest de resultaten van het dna-onderzoek afwachten. De overval – die ik niet heb meegemaakt, omdat ik toen inmiddels elders werkte – was zo bizar dat ‘ie in een volgend verhaal zal terugkeren. Dus ik informeerde voorzichtig bij mijn voormalige baas of hij rustiger slaapt, nu zijn belager in de bak zit. Hij haalde zijn schouders op en gromde dat geen mens ter wereld hem uit de slaap kan houden, dus ook zo’n schlemielig overvallertje niet. Harde levenslessen.

100% werkelijkheid

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *