Toni Bentley beschrijft in Overgave haar paradijselijke ervaringen met anale seks. Ik kreeg het boek in handen geduwd met de opmerking: ‘Moet je ook eens lezen.’ Alsof ik niks anders doe dan de Libelle doorbladeren. Ik schijn de indruk te maken van een superbraaf christelijk trutje. Misschien is dat ook wat ik uiteindelijk ben: de gereformeerde dochter van twee gereformeerde ouders die via seks, drugs en rock & roll vergeefs hun bevrijding zochten. In hun bejaarde gezichten lees ik vooral de grenzen waarop ze tijdens die strooptochten zijn gestuit. Ach. Waarom moet de mens ook zonodig bevrijd raken. Hebben we het al niet moeilijk genoeg met een druppel van dat concept? Volgens mij worden de meeste mensen gierend gek van hun vrijheid, anders begrijp ik niet waarom ze blijven trouwen, huizen kopen en handenbindend nageslacht voortbrengen. Maar goed, ik snap vast weer niet hoe-het-in wezen-zit dus ik lees verder en kijk schrijfster Bentley diep in de kont.

Kakzooi

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *