Gisteren was ik te gast bij Boek&Bal in Schiedam, waar ik met andere auteurs aan promotie en verkoop deed. Boekhandelaar Ruud Aret interviewde Tania Heimans (Hemelsleutels) en mij over onze beider debuten. We hebben bijzondere boeken geschreven, schuwen het extreme in een verhaal niet, en vooral: gaan onze eigen gang. Ik weet overigens niet of dit een correcte weergave van het gesprek is.
Na het interview, op wel zeer houten fauteuils, spoedden wij ons naar de signeerruimte. Ach, wat voel ik me verlegen wanneer mensen, met mijn boek in de hand, om een handtekening vragen; alsof ik met hen mee naar huis reis via de inktstreepjes die ik neerkras. Maar het drukst bezocht was – allicht – het bal na, met live muziek.

Boek&Bal Schiedam

Berichtnavigatie


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.