Ik wil het woord benzine niet meer horen. Toch acht ik de kans reëel dat ik nog jaren bij deze pomp zal werken. Dit visioen wekte het verlangen om mijn voorraad oxazepam ineens weg te slikken. Volgens mijn baas zal het echter beter gaan wanneer ik een push up bh draag. Ik zal dit in overweging nemen. Voorlopig word ik door gemiddeld 100 klanten per uur gepushed. Klanten die andere bloemen willen. Die hun benzinedop niet open krijgen. Die haast hebben. Die meer zegels willen. Of klagen dat de wasstraat hun wielen niet wast. Klanten die geen saldo op hun pasje hebben. Of ongevraagd half naakt de winkel in komen; boven de 20 graden kleden Nederlanders zich blijkbaar uit. Langs deze weg nog het volgende verzoek: dames en heren, wilt u uw eau de toilettes matiger doseren wanneer u voornemens bent ons te bezoeken. Tevens een bericht voor de klassiek ogende heer in het donkerbruine colbert: ik ben te moe om op uw – overigens zeer romantische – verzoek in te gaan. Maar u kunt mijn moeder bellen, die wil meestal wel.

push me, push me

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *