Wil je – professioneel of voor jezelf – verder met systemisch werk en familieopstellingen, dan is de leergang Systemisch Werk interessant voor jou. In dit extra bericht vind je meer informatie over deze leergang, die John en ik starten in maart. Noot: er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Deze nieuwe leergang van John Sas start in maart 2019, en vindt plaats in Rotterdam (Schiebroek). De locatie is goed bereikbaar met OV of auto, parkeren in de buurt is gratis. Alle lesdagen zijn op zaterdag, van 9:30 – 16:30 uur. John Sas en ik zijn de begeleiders van de leergang.

De thema’s per lesdag zijn:

Dag 1 * 9 maart 2019 : Introductie systemische principes – dynamieken en gewetens

Dag 2 * 13 april 2019 : Vanuit de autobiografie naar het NU

Dag 3 * 11 mei 2019 : Families: ouders & kinderen

Dag 4 * 22 juni 2019 : Organisaties: werken vanuit reden van bestaan

Dag 5 * 31 augustus 2019 : Partner & relaties

Dag 6 * 28 september 2019 : Mannenkracht & vrouwenkracht

Dag 7 * 26 oktober 2019 : Geest, ziel & lichaam: verstrikking of vrijheid

Dag 8 * 23 november : Afscheid & verlies

Dag 9 * 11 januari 2020 : Alles begint met verlangen: hoe ga je nu verder?

Dag 10 * 8 februari 2020 : Presentaties en afronding leergang

Kosten leergang
De kosten voor deze eerste leergang bedragen 1.995,- euro. Voor ondernemers en werkgevers is dit exclusief BTW, voor particulieren inclusief BTW. Dit bedrag is inclusief digitaal materiaal, twee individuele gesprekken en één begeleide intervisie. Koffie, thee en een wereldlunch op de trainingsdagen zijn inbegrepen. Exclusief aanschaf verplichte literatuur.

Aanmelding
De leergang heeft nog enkele vrije plaatsen. In totaal is er plaats voor 8 – 12 deelnemers. Wanneer je je aanmeldt voor de leergang, neemt John Sas contact met je op voor een intakegesprek. Daarna wordt je aanmelding al dan niet definitief. Met je inschrijving verklaar je je tevens akkoord met de voorwaarden van Sasinerga; je verplicht je hiermee tot betaling. Het lesgeld dient uiterlijk 15 februari 2019, voorafgaand aan de leergang, voldaan te zijn. Een eventuele betalingsregeling is bespreekbaar.

Voor wie is de leergang bedoeld
De leergang is met name geschikt voor wie zich – al dan niet beroepshalve – wil verdiepen in systemisch werk. Enige kennis van werken met opstellingen is gewenst. Na deze leergang kun je bijvoorbeeld zelf basisopstellingen begeleiden of de methodiek inzetten in je (coachings)praktijk.

Heb je na het lezen van deze informatie interesse om deel te nemen, stuur dan een mail naar Marinet of: john@sasinerga.nl.

* John Sas heeft meer dan 12 jaar ervaring met systemisch werk; hij rondde diverse opleidingen af, waaronder de Master-opleiding bij het Bert Hellinger Instituut Groningen. John volgt nog jaarlijks trainingen bij experts om zijn kennis van systemisch werk te verdiepen. * Marinet Haitsma studeerde onder andere Nederlands en Toegepaste Psychologie en volgde in 2017 de basisopleiding Werken met opstellingen bij Plata in Leiden.

Voor in de agenda: LEERGANG SYSTEMISCH WERK 2019-2020

Berichtnavigatie


2 gedachten over “Voor in de agenda: LEERGANG SYSTEMISCH WERK 2019-2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *