20141110_113606Hallo, ik heet Wiedes en volgens mijn vrouw ben ik erg oud. Mijn dagen bestaan uit eten, slapen, spelen met een bal, snuffelen, en dromen. Tenminste, dat vindt mijn vrouw. Ze zegt dat ik haar al jaren heel gelukkig heb gemaakt, en eh… dat ik dementerend ben, omdat ik steeds minder kunstjes kan. Ook slaap ik (sinds de zomer toen ze drie weken zoek was) ’s nachts het liefst bovenop haar hoofd.
Nu is zij lid geworden van de buren-leen-dienst Peerby. Geen idee hoe dat werkt, maar opeens is er een meisje dat mij af en toe komt lenen. Want die zocht een leenhond, om mee te wandelen. De term vind ik gênant, maar je hebt weinig in te brengen. Mijn vrouw is blij dat ik nu te leen ben; twee maal per week staat deze jongedame voor mijn neus, die de hele Plas met mij rond banjert; ik ben bekaf als we thuiskomen. Dit is nieuw, want mijn vrouw liep nooit zo ver – huh. Na die leenwandelingen slaap ik de rest van de dag als een os. Mijn vrouw zegt dat ik bij haar thuiskomst niet eens meer opkijk… Zou ze jaloers zijn?

Ik ben de komende tijd bezet. Maar wil je andere zaken lenen of juist uitlenen via Peerby? Moet je je aanmelden en zie…. heb je opeens een knap hondje aan je zij.

Uitleenhond

Berichtnavigatie


3 gedachten over “Uitleenhond

  1. Wiedes! wat ben jij een bofkont uh bofhond. En wat zie je er knap uit op de foto die je vrouw plaatste. Wiedes ik hoop je binnenkort weer te zien als Romeo wordt gebracht door je vrouw. Dan kom je toch ook mee?
    Dikke knuffel van Ma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *