Vandaag was ik op het feestje van een jeugdvriendin. Ze was zo aangeschoten dat ik haar het volgende niet kon vertellen: als je op het trefwoord kwallen zoekt via Google, dan arriveer je vroeg of laat bij het weblog van Spoenk. Hij maakt prachtige beelden en stukjes, over bijna alles. Dat kan toeval zijn. Maar dan; ik zoek naar meer zeedieren en tik zeekomkommer in. En ik beland in het domein van kunstenares Anneke Harmsen, die virtueel een schatkist vol dingen, objecten en patronen prijsgeeft. Dus: indien je originele weblogs wilt lezen, moet je gewoon allerlei zeefruit googlen. Geen tuindieren als kikkers, want dan kom je op de spreekbeurtpagina van groep 6. Het feestje bij mijn vriendin was trouwens erg gezellig.

zeedieren (11.7.09)

Berichtnavigatie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *